Vsi programi

Programi v centru Pedosana

Gibalni razvoj se po rojstvu šele intenzivno začne. Izjemno pomembno je, kako se bo dojenček gibalno razvijal v prvem letu življenja, saj si bo v tem času zagotovil dobre temelje za njegov nadaljnji razvoj do konca življenja. Naše programe smo zasnovali glede na starost in stopnjo razvoja dojenčka in jih razdelili v posamezne, smiselne sklope. 

Vsi programi

Online programi Pedosanček

So namenjeni vsem staršem, ki zaradi oddaljenosti ali drugih ovir ne morete obiskovati naših uric, a si vseeno želite igrivo, a hkrati kvalitetno popestriti prvo leto dojenčkovega življenja. Programi so enostavni za uporabo. Vsebine si lahko pogledate kadarkoli in kjerkoli. Sami, s partnerjem ali z bližnjimi člani družine.

Vsi online programi

Individualni programi

Dojenčkov gibalni razvoj obravnavamo celostno. Z našo pestro ponudbo storitev se želimo staršem karseda približati in jim nuditi strokovno pomoč na več načinov. Zaradi različnih omejitev in potreb smo v individualni paket vključili individualno uro v našem centru, individualno uro na domu, video klic ter uporabo nosilk. Vsi programi so zasnovani pod mentorstvom nevrofizioterapevtk. 

Vsi individualni programi

Se zanimate za nakup darilnega bona? Pišite nam tukaj.

Darilni bon za naše storitve je lahko zelo lepo darilo za mlade starše. Bon ponujamo v digitalni ali fizični obliki.

Nakup darilnega bona

Gibalnica GEOSS

V sodelovanju s Pustolovskim parkom Geoss smo zgradili Gibalnico – inovativen način gibanja najmlajših, za spodbujanje gibalnega razvoja v naravi. Gibalnica je narejena iz naravnih materialov, kot so debla, skale, kamni in štori ter zasnovana v obliki krožne poti – poligona. Poligon je namenjen otrokom od kobacanja do največ treh let. 

Več o ponudbi