Individualni programi 

Individualna obravnava

Namenjena je staršem z dojenčki, ki želijo, da se v 45 minutah posvetimo samo njim. Zelo smiselna je v primeru, ko pri dojenčku opazimo odstopanja od zdravega gibalnega razvoja ter je potrebno z usmeritvami in vajami pristopati individualno. Tekom srečanja presodimo, kje v razvoju dojenček je in če ga kaj pri naravnem gibalnem razvoju ovira. Staršem pokažemo vaje in usmeritve za delo doma, z namenom, da bi naravni gibalni razvoj lahko nemoteno potekal naprej. Če se morebitnih odstopanj ne odpravi, lahko to dojenčka zelo ovira pri doseganju naslednjih razvojnih mejnikov. Individualna ura je tudi pogoj za tiste, ki se želijo z dojenčkom vključiti na skupinske vadbe, vendar je njihov dojenček že starejši od 4,5 mesecev.

Rezerviraj obravnavo 80€

Obisk na domu

Obisk na domu je lahko zelo praktičen za obdobje kmalu po rojstvu dojenčka. Čeprav starši vedo, kako pomembno je čim prej začeti z ustreznim rokovanjem dojenčka, jim lahko odhod od doma predstavlja veliko oviro. Starše naučimo prijemov in rokovanj, s katerimi se ob vsakodnevni rutini srečujejo doma ter jim svetujemo, kako preživljati čas z dojenčkom, da se bo dobro gibalno razvijal. Odgovorimo jim na vprašanja v zvezi z gibalnim razvojem ter jim pokažemo vaje in usmeritve za razvojno obdobje, v katerem dojenček je. Prijeme individualno prilagodimo dojenčku.

Rezerviraj obisk (100 € + potni stroški)

Individualna obravnava (online)

Video klic je zelo praktičen za vse starše z dojenčki, ki so preveč oddaljeni od nas in nas ne morejo fizično obiskati, a bi vseeno potrebovali naše strokovne nasvete za dober gibalni razvoj njihovega dojenčka. Dogovorimo za določen termin in se posvetimo samo enemu dojenčku. Pred tem svetujemo, da nam starši pošljejo video posnetek, v katerega poskusijo ujeti gibanje dojenčka oziroma morebitna odstopanja v gibalnem razvoju, v povezavi s katerimi jih skrbi. Lahko nam predhodno pošljejo tudi morebitna vprašanja glede gibalnega razvoja.

Rezerviraj obravnavo (80 €)