Spoznaj ekipo Pedosane

Smo strokovno podkovana ekipa na področju gibalega razvoja dojenčkov in otrok. Naši programi so unikatni, saj smo jih sami zasnovali na podlagi strokovega znanja, dolgoletnih izkušenj na področju dela z dojenčki ter internega izobraževanja z dvema nevrofizioterapevtkama. Svoje delo obožujemo, saj je delo s starši, njihovimi dojenčki in otroci eno najlepših poslanstev. Starši sledijo našim usmeritvam, vajam in napotkom na skupinskih in individualnih obravnavah. Z znanjem in zavedanjem, kako pomemben je zgodnji gibalni razvoj, prenašajo na svoje dojenčke in otroke, da bi kar se da najbolje razvili svoj potencial, ki so ga prinesli na svet.

Vprašaj Pedosano

Imate kakšno vprašanje za nas? Kontaktirajte nas!

Najboljša ekipa za vas

Naši terapevti

Pedosana je nastala leta 2012. Janja in Vesna, ustanoviteljici, sta se pogumno podali na poslovno pot raziskovanja gibalnega razvoja dojenčkov in otrok. Povezali sta ju njuni prvorojenki. Pozitivna energija in poslovna žilica v kombinaciji s strokovnim znanjem so prispevali k postavitvi dobrih temeljev Pedosane, na katerih iz leta v leto gradita in dopolnjujeta njeno ponudbo. V njuni ekipi so nepogrešljivi Sanja, Eva, Melinda in Edi. Celotna strokovno podkovana ekipa stalno nadgrajuje znanje, tudi pod mentorstvom nevrofizioterapevtke Nede Rotar.

Janja

Sem komunikativna, vedoželjna in po duši zelo čutna oseba. Obožujem naravo in gibanje. Rada sem v dobri družbi ali s knjigo v roki. Presrečna sem ob možu in najinih dveh otrokih. Svoj prosti čas najraje preživljam visoko v gorah. Zdravje je zame največ, kar šteje v življenju ni ni naključje, da sem izbrala študij na Zdravstveni fakulteti. Ob rojstvu prvorojenke, sem spoznala, kako zelo pomemben je gibalni razvoj v prvem letu življenja. Odločila sem se, da bom svoje znanje nadgrajevala z izobraževanji na tem področju. V tem obdobju sem spoznala Vesno in kmalu za tem sva leta 2012 odprli najino Pedosano. Od takrat naprej svoje strokovno znanje in izkušnje predajam naprej staršem z dojenčki in otroki.

Sanja

Že kot majhna deklica sem se navduševala nad različnimi športi. Da sem vztrajna, disciplinirana in s srcem predana tistemu kar me v življenju veseli, se lahko zahvalim staršem in možnosti, da sem velik del svojega otroštva posvetila tekmovalnemu tenisu. To me je popeljalo do študija kineziologije – znanosti o gibanju človeka. Takrat me je začelo zanimati področje gibalnega razvoja dojenčkov in otrok. Ko smo se z Janjo in Vesno spoznale, smo v trenutku začutile, da je med nami prava energija in skupaj lahko naredimo ogromno. Odkar sem postala mamica, se mi je odprl nov svet! Srčno upam, da bom z dobrim zgledom, z ljubeznijo do narave in gibanja prenesla vrednote, ki so mi v življenju najpomembnejše tudi na svoji deklici.

Eva

Kot fizioterapevtka se zavedam, da je zdravje vrednota. Po duši sem športnica. Svoj prosti čas najraje preživljam v gorah, ob dobri glasbi, s prijatelji ali knjigo v rokah. Že od malih nog me je delo z ljudmi navduševalo. Za delo z otroki sem se odločila, ker v njih vidim posebno moč napredka. Tekom študija sem pridobivala praktično znanje na različnih področjih fizioterapije. Delo v razvojnih ambulantah je bil zame privilegij in izjemna izkušnja. Ko sem prišla v Pedosano, spoznala Janjo in Vesno, sem takoj začutila njuno predanost delu in pozornost. Želela sem postati del njune ekipe, ker delo opravljata s srcem. Od takrat svoje znanje in izkušnje predajam naprej motiviranim mamicam z dojenčki.

Edi

Gibanje, šport in preživljanje prostega časa s prijatelji je del mojega vsakdana odkar pomnim. Vsa leta osnovnošolskega izobraževanja sem se ukvarjal z več športi hkrati, usklajevanje vseh šolskih in športnih obveznosti pa me je naučilo biti organiziran ter discipliniran, čemur sem hvaležen še danes. Tekom študija na Fakulteti za šport in delovanju kot vaditelj v različnih športnih društvih se je v meni vzbudila želja po delu z mlajšimi. Po nekaj srečanjih s Pedosankami sem začutil njihovo poslanstvo za delo z najmlajšimi in veliko energije, ki jo ob tem izžarevajo, s tem pa tudi priložnost za skupno oblikovanje programa PedoHODI. Otrokom želim skozi igro in mnoge športno-gibalne vsebine pokazati, da je aktivno preživljanje prostega časa skupaj s prijatelji lahko veliko bolj zabavno od časa, preživetega pred zasloni.

 

Melinda

Šport in gibanje me spremljata že od malega, zato je odločitev za študij na Fakulteti za šport bila prava. Če sem kot majhna deklica najraje s plezanjem osvajala vrhove dreves, danes s hribolazenjem najraje osvajam vrhove gora. Zraven pobega v naravo se rada preizkušam tudi v drugih športih. Sem odprta oseba, živahne in nasmejane narave. Nova znanja in spretnosti se mi zdijo zelo pomembna, zato rada vlagam čas v učenje in nadgrajevanje znanja. Pri ljudeh želim spodbuditi željo in ugodje ob gibanju, ki naj bo pomemben del vsakdana. Tako od prvih premikov do starosti. Iz tega vidika se mi zdi delo Pedosane zelo pomembno, saj predstavlja odskočno desko za razvoj pravilnih in zdravih gibalnih vzorcev. Veseli me, da sem lahko del prijetne ekipe in sproščenega delovnega okolja.