Programi v centru Pedosana

MIKRO program

Od rojstva do 3. mesecev

🕓 180 € / 8 obiskov po 45 min
👤 skupina od 4 do 6 udeležencev z dojenčki
🏠 lokacija: Trg komandanta Staneta 5, 1000 Ljubljana


V program MIKRO vključimo starše z dojenčki čim prej po rojstvu. Da pa si mamice opomorejo po porodu, priporočamo vključitev pri štirih tednih ter vse do dva in pol meseca starosti dojenčka. Staršem pokažemo rokovanje z dojenčkom, saj dojenček v tem obdobju ni sposoben samostojnih, hotenih gibov.

Prijavi se - začetek 31.7. ob 10h

MINI program

Od 3. meseca do pivotiranja

🕓 110 € / 4 obiski po 45 min (ind. obravnava ni vključena v ceno)
👤 skupina od 4 do 6 udeležencev z dojenčki
🏠 lokacija: Trg komandanta Staneta 5, 1000 Ljubljana

V ta program vključujemo dojenčke od tretjega meseca starosti dalje in do pivotiranja. Program zajema vaje in usmeritve preko osvajanja pasenja kravic, samostojnih obratov na bok in trebuh ter nazaj ter vse do prvih premikov po trebuhu, z odrivi rok levo, desno in nazaj. Če je vaš otrok star od 3 - 4,5 mesecev, vas pred začetkom programa vabimo na UVODNO URO, če pa je star od 4,5 mesecev do pivotiranja (oz. 6 mesecev), pa se prvo prijavite na INDIVIDUALNO OBRAVNAVO.

PS: V MESECU JUNIJU IN JULIJU UVODNIH UR NE BOMO IZVAJALI. V TEM ČASU SE LAHKO PRIJAVITE NA INDIVIDUALNO OBRAVNAVO. Z NOVIMI SKUPINAMI ŠTARTAMO SPET AVGUSTA.

MIDI program

Od pivotiranja do kobacanja

🕓 110 € / 4 obiski po 45 min (ind. obravnava ni vključena v ceno)
👤 skupina od 4 do 6 udeležencev z dojenčki
🏠 lokacija: Trg komandanta Staneta 5, 1000 Ljubljana

V program MIDI vključimo dojenčke od pivotiranja do kobacanja (premikanje po dlaneh in kolenih). Program zajema vaje in usmeritve za samostojno osvajanje sedenja in kobacanja (premikanje po dlaneh in kolenih). Pred začetkom programa je potreben obisk individualne obravnave, kjer ocenimo razvojno stopnjo otroka in ga uvrstimo v ustrezno skupino.

Rezerviraj individualno obravnavo

MAXI program

Od kobacanja do hoje

🕓 110 € / 4 obiski po 45 min
👤 skupina od 4 do 6 udeležencev z dojenčki
🏠 lokacija: Trg komandanta Staneta 5, 1000 Ljubljana

Dojenčki od kobacanja (premikanje po dlaneh in kolenih) do hoje se v tem obdobju razvijajo najbolj kompleksno. Na programu MAXI se bomo naučili ustreznih usmeritev in vaj za učenje stabilizacije, koordinacije, ravnotežja, prestreznosti in drugih pomembnih gibalnih veščin, ki so pomembne za osvajanje samostojne hoje. Ne bo manjkalo niti zabavnih poligonov preko katerih bodo mali kobacački v varnem okolju premagovali ovire, se učili kako varno iz višine dol in spoznavali kaj vse že zmorejo sami. V družbi sovrstnikov pa bo vse skupaj tudi idealna predpriprava na vstop v vrtec :)

Rezerviraj obisk programa

Vabljeni na individualno
 obravnavo

Individualna obravnava je namenjena staršem z dojenčki, ki želijo, da se v 45 minutah posvetimo samo njim in njihovemu dojenčku, za tiste, ki so pri dojenčku opazili morebitna odstopanja od zdravega gibalnega razvoja ali za tiste, ki se želijo z dojenčkom vključiti v skupino, vendar je njihov dojenček že starejši od štirih mesecev in pol. Individualna obravnava je zelo smiselna v primeru, ko pri dojenčku opazimo odstopanja od zdravega gibalnega razvoja ter je potrebno z usmeritvami in vajami pristopati individualno.

Individualna obravnava

80€

  •  za dojenčka pri katerem starš ali pediater opazi odstopanje v gibalnem razvoju
  •  posvetimo se samo vam in vašemu dojenčku
  •  obravnava traja 45 minut
Rezerviraj individualno obravnavo

PedoHODI

Od 1,5 leta naprej

🕓 250 € / 1 semester (1x tedensko)
👤 skupina 10 udeležencev
🏠 lokacija: Baza Športa, Pesarska cesta 12, 1000 Ljubljana

Potreba po gibanju in igri je temeljna otrokova potreba. Ob gibanju se otrok uči, sprosti, sooča z izzivi in se preizkuša. Časi se spreminjajo in proste igre v naravi je čedalje manj. Kje so tisti časi, ko smo se z vrstniki podili okrog, se skrivali, se igrali »ravbarje in žandarje« in plezali po drevesih. Žal naši otroci skorajda nimajo te možnosti. Zato moramo starši poskrbeti za ciljno usmerjene gibalne spodbude glede na starost otroka. Ste vedeli, da je do 4 leta zelo pomembno kako se otrok gibalno razvija? Kasneje je zamujeno zelo težko nadoknaditi.

Vsi PedoHODI programi

Nekaj utrinkov z naših vadb