Online programi Pedosanček

 

Omogoči svojemu otroku, da izkoristi ves svoj potencial, ki ga je prinesel na svet in odraste v zdravega in motorično spretnega otroka. Programi so razdeljeni glede na starost in stopnjo razvoja dojenčka. V vsaki kategoriji smo zajeli položaje, prijeme in usmeritve, ki so primerni za posamezno razvojno stopnjo dojenčka. Program smo razvili strokovni delavci podjetja Pedosana d.o.o.

Izberi online program

Zakaj se odločiti za online program?

Igriva in kvalitetna popestritev prvega leta dojenčkovega življenja

Dostop do vsebin na daljavo - kadarkoli in kjerkoli

Program beleži že več tisoč zadovoljnih uporabnikov

Oglej si vsebine kadarkoli in kjerkoli

  • Naroči ustrezen program glede na starost in stopnjo razvoja tvojega dojenčka

  • Video vsebine si lahko pogledaš kadarkoli in kjerkoli

  • Spremljaj napredek svojega dojenčka in uživaj ob gledanju, kaj vse že zmore – sam

  • V primeru kakršnihkoli težav, ti je ekipa Pedosane vedno na voljo in v pomoč

Izberi online program

Živa

Moram pohvaliti, ker tole je super ideja za vse, ki težko pridemo do Ljubljane. Midva ga pridno uporabljava in se super zabavava. Hkrati vidiva, kje sva ga biksala do sedaj in kako lahko to popraviva. Super pa je tudi očku, ker lahko tudi on dela vaje z malčkom, tudi kadar mamice ni zraven.

Tadeja

Rada bi se vam zahvalila za vaš online program, saj me je v prvih mesecih z mojo nedonošenko dobesedno rešil. Ker sem se preselila v Avstrijo, tu nisem bila deležna nikakršne pomoči in bila sem precej izgubljena. Vaš program pa naju je s partnerjem usmerjal, nama pokazal, kako punčko dvigovati, oblačiti, nositi,... Ves čas ste mi bili na voljo za dodatna vprašanja in pomoč, ko smo to potrebovali, za kar smo izredno hvaležni.

Sara

Z družino bivam v tujini (ZDA) in nisem našla podobnega programa kot ga ima Pedosana. Online program Pedosanček je zato še toliko bolj dobrodošel, saj sem se tako naučila pravilnega ravnanja z dojenčkom na zabaven način. Če prej nisem vedela, kaj lahko z dojenčkom počneš, se po uporabi programa počutim popolnoma sproščeno in samozavestno. 

Pogosta vprašanja