7-DNEVNI NOSEČKIN IZZIV


Pripravite se na prihod novorojenčka
s Pedosaninim 7-dnevnim izzivom za nosečke!
 

 

Prijavljam se na 7-dnevni izziv

00

dni

00

ur

00

minut

00

sekund

Drage (bodoče) mamice! 

Veste, kje v razvoju je dojenček po rojstvu? Kaj zmore? Kateri so pravilni prijemi in položaji za dojenčka? In kaj so najpogostejše napake, ki jih starši počnejo v prvih mesecih?
Da boste na prihod novorojenčka pripravljeni, smo v Pedosani pripravili 7-dnevni izziv, ki vas bo opremil s konkretnim znanjem za nov način življenja in vam predstavil osnove za pravilen gibalen razvoj dojenčkov.

Zakaj se priključiti izzivu?


✔ Ker se želite dobro pripraviti na bodoče starševstvo.

✔ Ker gre za predavanja z aktualnimi in praktičnimi vsebinami.  
✔ Ker sta vam strokovni predavateljici iz Pedosane, centra za gibalni razvoj dojenčkov in otrok, na voljo za vsa vprašanja, ki vas težijo v zvezi z novim načinom življenja.
✔ Ker je dobra priprava najboljše zagotovilo, da bodo prvi tedni novega življenja za mamico sproščeni in polni veselja.

Prejmi brezplačni dostop ob nakupu celoletnega ONLINE programa

Kaj vas čaka v 7-dnevem izzivu?

Predavanja s prikazi pravilnih prijemov in položajev dojenčka pri:

 • spanju,
 • dojenju oz. hranjenju, podiranju kupčka,
 • kopanju in previjanju,
 • namestitvi v lupinico, nosilko
 • pestovanju, dvigu, spustu,
 • in še več!

Uporabni nasveti za:

 • novo poglavje življenja po porodu,
 • nakup opreme in pripomočkov, ki jih potrebujete pred prihodom dojenčka,
 • primerno opremljanje otroške sobice,
 • premagovanje težav s sorojenci ob prihodu novega družinskega člana.

Za dodatek pa še:

 • Prejem osebnega interaktivnega seznama, ki ga potrebuje vsak bodoči starš. Na enem mestu zbrane vse informacije kaj morate urediti, da bo vse pripravljeno, ko se dojenček odloči pokukati na svet.
 • Kratki kvizi za preverjanje znanja
 • Spletno srečanje "v živo", kjer bomo odgovarjale na vaša vprašanja
 • Nagradni sklad s praktičnimi nagradami, ki vam bodo še dodatno olajšale novo življenjsko obdobje.

NOVOST! Nosečkinemu izzivu smo dodali vaje za mamico v povezavi s studiem Peti element.


✔ Vaje za medenično dno.

✔ Vaje, ki preprečujejo epiziotomijo in raztrganje presredka med porodom. 
✔ Vaje za preprečevanje bolečin v križu, sramni kosti in trtici. 

Prijavljam se na 7-dnevni izziv za 21,9 €!

Drugi o 7-dnevnem izzivu

Moram priznati, da sem navdušena. Točni tisti del, ki sem ga pogrešala na šoli za starše. In kolikokrat ponovita vse te gibe, res se čutim ful bolj kompetentno. - Tjaša Hrovat Steklasa 

Sama sem že mamica 6- letni deklici zato sem se najbolj veselila predavanja o sorojencih in zaradi predstavljenih nasvetov in vaših izkušenj, sem veliko manj zaskrbljena kako bo hčerki, ko pride njena sestrica tako da še enkrat en velik hvala.  - Veronika 

7-dnevni izziv je bil super, všeč mi je bilo, da so bile vsebine strjene, podane kratko in jedrnato in da so bili jasno pokazani tudi gibi (v šoli za starše preko zooma je bilo vse prikazano samo preko fotografij in si je težko predstavljati, kako to izvedeš v praksi). S prijaznimi pozdravi - Eva

Hvala za super 7-dnevno predavanje, glede na to da pričakujem prvega otročka, se mi po glavi rodi polno vprašanj, tako da ste me kar malo pomirili z super napotki. - Saša

Vsa pohvala, ker so vsi posnetki vredni ogleda. Zelo sem vaju rada gledala in poslušala. - Nina

Rada bi pohvalila vajin izziv, ki naju je veliko novega naučil predvsem glede prijemov in nama vlil dodatne samozavesti in olajšanja. - Roman

 

Kako boste dostopali do Nosečkinega
izziva?

 


 • Naslednji 7-dnevni Nosečkin izziv bo potekal od 12. 6. 2024 do 19. 6. 2024 preko spleta.
 • Cena izziva je simboličnih 21,90€.
 • Povezavo do posameznega predavanja boste vsak dan trajanja izziva ob 12.00 prejeli na vaš e-naslov.
 • Predavanja si lahko ogledate kjerkoli in kadarkoli v času trajanja izziva.
 • Med 1. in 5. dnevom izziva bodo predavanja opremljena s kratkim kvizom za preverjanje znanja.
 • Dostop do programa 7-dnevni Nosečkin izziv je časovno omejen. 
Prijavljam se na 7-dnevni izziv

00

DNI

00

UR

00

MINUT

00

SEKUND

Glavni partner

Partnerji

Najboljša ekipa za vas

Ekipa Pedosane

Pedosana je nastala leta 2012. Janja in Vesna, ustanoviteljici, sta se pogumno podali na poslovno pot raziskovanja gibalnega razvoja dojenčkov in otrok. Od leta 2022 Janja samostojno nadaljuje z vodenjem podjeta Pedosana d.o.o. skupaj z ekipo nepogrešljivih Sanje, Eve, Edija in Melinde. Celotna strokovno podkovana ekipa stalno nadgrajuje znanje, tudi pod mentorstvom nevrofizioterapevtke Nede Rotar.

Janja

Sem komunikativna, vedoželjna in po duši zelo čutna oseba. Obožujem naravo in gibanje. Rada sem v dobri družbi ali s knjigo v roki. Presrečna sem ob možu in najinih dveh otrokih. Svoj prosti čas najraje preživljam visoko v gorah. Zdravje je zame največ, kar šteje v življenju ni ni naključje, da sem izbrala študij na Zdravstveni fakulteti. Ob rojstvu prvorojenke, sem spoznala, kako zelo pomemben je gibalni razvoj v prvem letu življenja. Odločila sem se, da bom svoje znanje nadgrajevala z izobraževanji na tem področju. V tem obdobju sem spoznala Vesno in kmalu za tem sva leta 2012 odprli najino Pedosano. Od takrat naprej svoje strokovno znanje in izkušnje predajam naprej staršem z dojenčki in otroki.

Sanja

Že kot majhna deklica sem se navduševala nad različnimi športi. Da sem vztrajna, disciplinirana in s srcem predana tistemu kar me v življenju veseli, se lahko zahvalim staršem in možnosti, da sem velik del svojega otroštva posvetila tekmovalnemu tenisu. To me je popeljalo do študija kineziologije – znanosti o gibanju človeka. Takrat me je začelo zanimati področje gibalnega razvoja dojenčkov in otrok. Ko smo se z Janjo in Vesno spoznale, smo v trenutku začutile, da je med nami prava energija in skupaj lahko naredimo ogromno. Odkar sem postala mamica, se mi je odprl nov svet! Srčno upam, da bom z dobrim zgledom, z ljubeznijo do narave in gibanja prenesla vrednote, ki so mi v življenju najpomembnejše tudi na svoji deklici.

Eva

Kot fizioterapevtka se zavedam, da je zdravje vrednota. Po duši sem športnica. Svoj prosti čas najraje preživljam v gorah, ob dobri glasbi, s prijatelji ali knjigo v rokah. Že od malih nog me je delo z ljudmi navduševalo. Za delo z otroki sem se odločila, ker v njih vidim posebno moč napredka. Tekom študija sem pridobivala praktično znanje na različnih področjih fizioterapije. Delo v razvojnih ambulantah je bil zame privilegij in izjemna izkušnja. Ko sem prišla v Pedosano, spoznala Janjo in Vesno, sem takoj začutila njuno predanost delu in pozornost. Želela sem postati del njune ekipe, ker delo opravljata s srcem. Od takrat svoje znanje in izkušnje predajam naprej motiviranim mamicam z dojenčki.

Edi

Gibanje, šport in preživljanje prostega časa s prijatelji je del mojega vsakdana odkar pomnim. Vsa leta osnovnošolskega izobraževanja sem se ukvarjal z več športi hkrati, usklajevanje vseh šolskih in športnih obveznosti pa me je naučilo biti organiziran ter discipliniran, čemur sem hvaležen še danes. Tekom študija na Fakulteti za šport in delovanju kot vaditelj v različnih športnih društvih se je v meni vzbudila želja po delu z mlajšimi. Po nekaj srečanjih s Pedosankami sem začutil njihovo poslanstvo za delo z najmlajšimi in veliko energije, ki jo ob tem izžarevajo, s tem pa tudi priložnost za skupno oblikovanje programa PedoHODI. Otrokom želim skozi igro in mnoge športno-gibalne vsebine pokazati, da je aktivno preživljanje prostega časa skupaj s prijatelji lahko veliko bolj zabavno od časa, preživetega pred zasloni.

Melinda

Šport in gibanje me spremljata že od malega, zato je odločitev za študij na Fakulteti za šport bila prava. Če sem kot majhna deklica najraje s plezanjem osvajala vrhove dreves, danes s hribolazenjem najraje osvajam vrhove gora. Zraven pobega v naravo se rada preizkušam tudi v drugih športih. Sem odprta oseba, živahne in nasmejane narave. Nova znanja in spretnosti se mi zdijo zelo pomembna, zato rada vlagam čas v učenje in nadgrajevanje znanja. Pri ljudeh želim spodbuditi željo in ugodje ob gibanju, ki naj bo pomemben del vsakdana. Tako od prvih premikov do starosti. Iz tega vidika se mi zdi delo Pedosane zelo pomembno, saj predstavlja odskočno desko za razvoj pravilnih in zdravih gibalnih vzorcev. Veseli me, da sem lahko del prijetne ekipe in sproščenega delovnega okolja.